Over ons

Kraamzorg Poppie is ontstaan vanuit de visie om complete zorg te verlenen van zwangerschap tot kraambed. Omdat kraamzorg poppie opgezet is door verloskundigenpraktijk Poppie kun je erop rekenen dat de samenwerking tussen de verloskundigen en de kraamverzorgsters optimaal is.

Alle kraamverzorgsters die via Poppie werken hebben een gedegen, professionele opleiding gevolgd en bieden kraamzorg met veel passie voor het vak.

Door de korte lijnen tussen de kraamverzorgenden en verloskundigen kunnen wij zorg op maat leveren aan onze cliënten en inspelen op ieders behoefte. Dit levert een hoge kwaliteit en tevredenheid.

Ons kraambureau heeft een unieke aanpak; één kraamverzorgster in huis tijdens je hele kraamperiode. Daarmee bieden we je rust en vertrouwen.

De kraamverzorgster richt zich in het bijzonder op de zorg voor moeder en baby. Daarnaast neemt de kraamverzorgster de zorg voor de ander gezinsleden en zorg voor de dagelijkse huishouding op zich. Zo kun je samen met je gezin optimaal genieten van de kraamtijd.

Kraamzorg Poppie

Zilverschoonlaan 17
1562 RA Krommenie

+31 (0) 75 6227 718

info@kraamzorg-poppie.nl

 

Vind ons op social media

   

Inschrijven Kraamzorg

Schrijf je bij voorkeur voor de vijfde maand van de zwangerschap in.

Op die manier loop je nooit het risico de kraamtijd in te gaan zonder kraamzorg.

Klik hier om je in te schrijven voor kraamzorg.

menu